Tęstinio Žiemos Turnyro 2021 Apžvalga

Ar žinojai, kad…

- Turnyro grupių etapas trunka lygiai 165 dienas;

- Jau praėjo 90 dienų ir liko 85 iki grupių etapo pabaigos;

- Visose grupėse varžosi 240 įvairaus lygio žaidėjų;

- Dalyviai suskirstyti į 5 pajėgumo kategorijas – 2 moterų (8 grupės) ir 3 vyrų (16 grupių);

- Jeigu visi dalyviai sužaistų visus mačus, tai jų būtų 1080.


Šis turnyras išskirtinis tuo, kad pirmą kartą organizuojamas atkrintamųjų etapas 2022.04.01-05.01
Net ir kelios nesėkmės grupėje bei ketvirta vieta grupėje įgalina kovoti toliau ir siekti Čempiono Taurės.
Tiesą sakant, jau ruošiamės ir Finalinei dienai – visų TOP4 dalyvių lauks organizatorių ir rėmėjų dovanų pack’as, o nugalėtojų ir unikalaus dizaino Čempionų Taurės!

Visų T&M Turnyrų aktyvumas būna panašus – sužaidžiama apie 60-65% visų mačų, nors pasitaiko ir labai aktyvių žaidėjų ar grupių – beveik iki 100%. Aktyvumas, be abejo, gerokai padidėja turnyrui einant į pabaigą.

O štai, pavyzdžiui, šiame turnyre (sužaista jau 340 mačų iš 1080, 32%, 2022-01-16 datai).
Sonata Mickuvienė (IIgr.) jau sužaidė visus mačus – paskutinis dar 2021.12.14, su Vaiva Tyliene, kuri pagaliau susikaupė turnyrui ir sužaidė pirmą mačą pergalingai. Sonatai paskutinis mačas, o Vaivai – pirmas.
Laura Romeikaitė (II gr.) ir jos grupiokei Linai Arlauskienei bei Ievai Stalmokienei (IVgr.) matyt taip pat pavyks greitai užbaigti grupių etapą. Laurai ir Linai liko tik vienas mačas su Gintare Sudžiūte, kuri, labai gaila, bet dar nepradėjo turnyro, o Ievai liko sužaisti tik su Indre Kvaraciejiene. Organizatoriai nuoširdžiai tikisi, kad Gintarei ir Indrei pavyks kaip nors startuoti turnyre!
Iš vyrų ypač dideliu aktyvumu pasižymi Maksimas Barochas ir Justas Morkūnas (IIgr). Abiems jau liko sužaisti tik po vieną mačą grupėse. Tikėkimės, kad pavyks nesunkiai susirganizuoti likusį mačą, nes jų varžovai yra startavę mačus grupėje.

(Primename, kad greičiausiai sužaidę visus mačus grupėje, kiekvienoje Kategorijoje gauna spec. rėmėjų prizą).

Specialaus Turnyro direktoriaus dėmesio nusipelno ir grupių “pagyvintojai” – žaidėjai aktyviai besiorganizuojantys mačus, nors grupėje aktyvumas itin žemas: Erika Bareikytė (Igr) ir Kristina Česnauskienė, Lina Luksaitė (Igr) ir Gabrielė Kalvelytė, Ieva Stanynaitė ir Ina Pieczulis (IIgr), Lina Arlauskienė, Monika Vasiliauskaitė ir Lina Romeikaitė (IIIgr), bei Indrė Kalibatienė, Dalia Nosevičienė, Ieva Stalmokienė ir Lina Karlienė (IVgr), bei Agota Malūkaitė.

Vyrų grupėse krenta į akį šie “pagyvintojai”: Tomas Šimkus ir Jaroslav Jotko (VIgr) , Justinas Jokubauskas (IIIgr.), Dainius Puodžiūnas (IIgr.), Gvidas Motiejauskas ir Andrej Mardusevič (Igr), Artūras Bendorius ir Dainius Puodžiūnas (IIgr), Andžej Polinski (Igr), Marek Maliuk Ir Jsutinas Salagubovas (Vgr), Vytenis Jonas Paulauskas (IVgr), Justas Gedgaudas (IIIgr), Tomas Dacys (IIIgr)


Primename, kad turnyre skaičiuojami taškai tik už sužaistus mačus. Turnyro eigoje žaidėjai išsibraukia dėl traumų ar įvairiausių kitų priežasčių. Todėl, tie kurie sužaidė nors ir pralaimėjo taškų atžvilgiu laimi prieš nežaidusius visai.

Egzistuojančią aikštelių trūkumo problemą gali kažkiek palengvinti TENISORADARAS – visų Vilniaus aikštelių užimtumo tinkleliai vienoje vietoje PLIUS norimų laikų prenumerata – gaunate pranešimą el. paštu ar SMS apie atsilaisvinusį laiką.
Pvz.: 2021 lapkričio mėnesį: 388 prenumeratos, atsilaisvino 327 kartus, spalį atitinkamai 357 ir 310.
https://www.tenisoradaras.lt/


Linkime sėkmės!


Parengė
Turnyro Organizatorius Ir Direktorius
Giedrius Vėželis